No Cure No Pay Incasso

F.A.Q.
Over Seacull Collections
Wat is het voordeel van Seacull Collections boven andere incassobureaus?
Werken met Seacull Collections heeft veel voordelen. Allereerst zijn wij laagdrempelig. Ondernemers bieden wij incasso aan op basis van no cure no pay of op basis van een abonnement. Via onze website voert u uw debiteuren en vorderingen in (abonnementhouders kunnen dit ook door één van onze medewerkers laten doen), waarna wij de rest doen. U hoeft dus niet hele dossiers op te sturen. Met de aan u verstrekte inlogcode en wachtwoord het incassotraject volgen via onze website www.incassobureau.nl. Overal ter wereld en op elk tijdstip dat u schikt! Uniek is dat Seacull Collections samenwerkt met de incasso-advocaten van Pontius Advocaten en De Keizergracht juristen. Ander voordeel is dat Seacull goedkoop is. Waar andere incassobureaus u - ongeacht het resultaat wat zij boeken - sowieso 15% over de hoofdsom in rekening brengen (dit percentage bent u bij de concurrent dus altijd kwijt!), brengen wij u alleen een succesfee van 10% in rekening. Abonnementhouders wordt een succesfee van 7% in rekening gebracht!

Biedt www.
seacull.nl u voordelen?
Uiteraard. Uw vorderingen worden door hetzelfde team van ervaren incassomedewerkers geincasseerd.

Waarom heeft
Seacull Collections een derdenstichting?
Net als de meeste advocaten kantoren heeft Seacull Collections een derden gelden stichting. Het doel hiervan is het bewerkstelligen van een strikte scheiding tussen de gelden van onze clienten en de bedrijfsmiddelen van Seacull Collections. In dat kader moeten debiteuren moeten hun betalingen niet overmaken op de bankrekening van Seacull Collections, maar op de bankrekening van Stichting Derdengelden Seacull Collections. Deze stichting draagt de ontvangen bedragen direct af aan onze clienten. Voordeel hiervan is dat derden die een vordering hebben op Seacull Collections, zich nooit kunnen verhalen op geld dat toekomt aan onze clienten. Hierdoor is ook in het geval van bijvoorbeeld een faillissement, het geld van onze clienten honderd procent veilig. Seacull Collections kan en zal clientgelden dan ook nooit (kunnen) gebruiken voor de financiering van bijvoorbeeld haar bedrijfsvoering. Daarom garanderen wij ook dat ontvangen gelden direct aan de klant worden overgemaakt. Dit maakt Digicasso Incasso tot een veilig en absoluut betrouwbaar incassobureau!

Werkt
Seacull Collections ook voor privepersonen?
Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Hoewel onze cliënten voornamelijk afkomstig zijn uit het MKB en het grootbedrijf, bedienen wij ook particulieren. Het antwoord luidt dus ' ja'.

Is
Seacull Collections het goedkoopste incassobureau?
Seacull Collections behoort tot de goedkopere incassobureaus omdat haar processen goeddeels geautomatiseerd zijn. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt en effectief uw vorderingen incasseren. Omdat u bij een geslaagde incasso de dossierkosten retour ontvangt, is Seacull Collections in de meeste gevallen het goedkoopste incassobureau (mede omdat veel incassobureaus hoe dan ook een percentage van de te incasseren hoofdsom in rekening brengen).

Is het incassotraject altijd gratis?

Op no cure no pay basis is het incassotraject altijd gratis. Alleen bij succes brengen wij u een succesfee in rekening (die wij overigens trachten te verhalen op uw debiteur). Bij een abonnement wordt een lagere succesfee aan u in rekening gebracht. Seacull Collections werkt dus niet als veel andere incassobureaus die ook bij geen resultaat vijftien procent van de hoofdsom in rekening brengen.
 
 

SEACULL EUROPE